top of page

Zorgvilla De Ooijman is al jaren een vast begrip in de Achterhoek!  Als 1 van de eerste pioniers in Nederland werd de zorgvilla het alternatief voor de reguliere zorg.  Uitgangspunt was, en is nog steeds, een respectvolle waardige oude dag bieden aan ouderen met een intensieve zorgvraag die vraag gestuurd is, dus wat wilt u graag!  

 

Maar zeker ook met ruimte om uw eigen vertrouwde meubels en spullen mee te kunnen nemen als u zorg en verpleging nodig heeft, en niet meer thuis kunt wonen. Regie over het eigen leven houden in samenwerking met het professionele zorgteam en uw familie vinden we zeer belangrijk!

 

De prachtige villa staat midden in het bos, rustiek gelegen aan de rand van Doetinchem.  Er ligt een grote tuin omheen waar het heerlijk vertoeven is. De villa biedt in het sfeervolle gebouw vijftien ruime woonzorgeenheden waarin op verschillende niveaus verzorging kan worden aangeboden. Van lichte verzorging tot 24 uur per dag verpleging, onze professionele zorgverleners zijn er voor u. Vaste zorgverleners die altijd voor u klaar staan en uw persoonlijke situatie en privacy weten te respecteren. 

 

Samen met de zorgmanager van de Zorgvilla wordt uw zorgbehoefte en uw persoonlijke wensen ten aanzien van de zorgverlening geïnventariseerd. U kunt met een gerust hart bij ons komen wonen, we bieden 24 uur zorg en verpleging aan met deskundige medewerkers. Maar ook tijdelijk verblijf is mogelijk, bijvoorbeeld na een operatie in het ziekenhuis. Of u heeft een partner die zorg nodig heeft en u wil even op adem komen als mantelzorger. 

Heeft u zorg nodig? of uw partner? Neem vrijblijvend contact met ons op wij vertellen u graag meer!

HKZ-ISO-9001_edited.jpg
Anchor 2

Foto's

147815 Levantijn Zorggroep - Logo Ooijma
Screenshot 2021-02-23 at 08.40.47.png
Screenshot 2021-02-23 at 08.41.02.png
Screenshot 2021-02-23 at 08.40.50.png

Zorgvilla De Ooijman is 16 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 9.1.

Adres

Wrangelaan 9
7004 GG Doetinchem

bottom of page